Zoek je een goede rijschool in Zoetermeer? Dan weten wij waar je deze kunt vinden, want wij kunnen jou als rijschool in Zoetermeer van professionele rijlessen voorzien. Onze rij-instructeurs zullen je gedurende de rijlessen op een prettige manier deskundige begeleiding geven. Hierdoor zijn de rijlessen over voordat je het weet en heb je binnen de kortste tijd je rijbewijs! Ook zijn wij als rijschool in Zoetermeer één van de goedkoopste. Je kunt namelijk al voor € 695,- een compleet rijlessen pakket bij ons afnemen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Voordelige pakketten bij Drive-Now

Dacht jij dat je niet op een voordelige manier je rijbewijs kan halen? Dan heb je het fout, want bij Drive-Now rijschool in Zoetermeer kan jij voor een scherpe prijs rijlessen volgen. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit vier verschillende pakketten, waarbij in alle pakketten het theorie- en praktijkexamen inbegrepen is. Bij pakket A krijg jij 15 praktijklessen en bij pakket D krijg je er 35. Hoe groter het pakket, hoe goedkoper de rijlessen worden. Bij pakket D betaal jij omgerekend maar 25 euro per rijles. Ook de kosten per rijles bij pakket B en C zijn lager dan bij pakket A. Wil je daarom geld besparen? Kies dan slim en bespaar bij deze rijschool in Zoetermeer honderden euro’s!

Flexibele betalingseisen bij Drive-Now

Als grote rijschool in Zoetermeer kunnen wij jou ook wat meer ruimte geven op het gebied van de kosten. Wij weten dat een rijbewijs halen duur is en zoals je aan onze pakketten kunt zien proberen wij het al zo goedkoop mogelijk voor jou te maken. Om je nog wat prettiger aan de rijlessen te laten beginnen kan je bij ons ook in termijnen betalen. Hierdoor verlichten wij enigszins de betalingsdruk en kan jij met een prettig gevoel in de auto zitten!

Rijschool Zoetermeer

Woont u niet in de omgeving van Zoetermeer dan kunt u het best op één van deze pagina’s kijken:
rijschool Delft
rijschool Den Haag
rijschool Gouda
rijschool Rijswijk