Rijschool in Rijswijk nodig? Of een rijschool in de omgeving van Rijswijk? Dan kan jij bij Drive-Now terecht om binnen korte tijd je rijbewijs te halen! Wij kunnen jou namelijk met onze ervaren rij-instructeurs voorzien van zeer professionele rijlessen waarmee je al snel de fijne kneepjes van het vak door hebt. De enthousiast gegeven lessen zorgen ervoor dat je op een prettige manier het rijden ervaart. Wij merken zelf dat de kans van slagen zo een stuk hoger is dan bij andere rijscholen. Ook zijn wij een rijschool in Rijswijk waar je voor weinig geld veel rijlessen kunt krijgen. Meer weten over onze prijzen? Lees dan snel verder!

Pakketten bij Drive-Now

Wil jij geld besparen op het krijgen van je rijbewijs? Dan kan dit bij deze rijschool in Rijswijk. Want bij ons kan je al een compleet pakket afsluiten voor maar € 695,-. In dit pakket zit je praktijk- en theorie examen al inbegrepen waardoor je voor weinig geld je rijbewijs kunt halen!

Als jij per les minder wilt betalen, kan dat ook! Want bij deze rijschool in Rijswijk kan jij namelijk een groter pakket nemen waardoor je per rijles een stuk minder hoeft te betalen dan vrijwel alle andere rijscholen. Als jij besluit om voor het D pakket te kiezen betaal jij namelijk naar verhouding maar 25 euro per rijles. Goedkoop afrijden bij een rijschool in Rijswijk, bij Drive-Now kan het!

Slaag jij voordat al je rijlessen op zijn? Geld terug!

Wij zijn van mening dat menig rijschool in Rijswijk te duur is en daarom laten wij zien hoe het wel moet. Daarom krijg je bij ons, als je slaagt voordat al je rijlessen uit het door jou gekozen pakket op zijn, geld terug! Ook kan je bij ons in termijnen betalen waardoor je nog makkelijker met het rijden kunt beginnen.

Rijschool Rijswijk

Woont u niet in de omgeving van Zoetermeer dan kunt u het best op één van deze pagina’s kijken:
rijschool Zoetermeer
rijschool Delft
rijschool Gouda
rijschool Den Haag