Ben je op zoek naar een rijschool in Delft die jou voorziet van professionele autorijlessen in de regio Delft en omstreken? Dan ben je bij Drive-Now aan het juiste adres! Wij kunnen je met onze zeer ervaren instructeurs helpen om binnen korte tijd een veilige, zelfstandige en sociaal verantwoorde bestuurder te worden. Door onze enthousiaste begeleiding en professionele aanwijzingen leer je binnen korte tijd de fijne kneepjes van het autorijden.

Actie pakketten bij Drive-Now

Bij Drive-Now rijschool Delft kan je de beste pakketten tegen een scherpe prijs verwachten. Zo heb je bij ons de keuze uit vier verschillende pakketten waardoor er zeker een pakket tussen zit die het best bij jou past. Zo kan je kiezen voor het actie pakket A waar 15 praktijklessen, een theorie- en praktijkexamen en een eigen verklaring inbegrepen is. Wil je per rijles nog minder betalen? Dan kan je bij ons ook kiezen voor het B pakket. In dit pakket zitten 10 lessen meer dan pakket B terwijl je maar € 300,- meer betaalt. Dat betekent dat je slechts € 30,- per les hoeft te betalen.

Als rijschool in Delft weten wij dat veel studenten het niet breed hebben. Daarom hoef je naar verhouding bij de C en D pakketten nog minder per rijles te betalen. Bij het D pakket betaal je gemiddeld € 25,- per rijles waardoor wij één van de goedkoopste rijscholen in Delft en omstreken zijn. Kwaliteit tegen een lage prijs, wie wilt dat niet?

Betalen bij Drive-Now

Wanneer je start met lessen begrijpen wij dat je niet in één keer het volledige lesbedrag kunt ophoesten. Daarom kan je bij Drive-Now ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Ook als jij je examen gehaald hebt terwijl je nog lessen over heeft krijg je van ons geld terug. Kortom, ben je op zoek naar een rijschool in Delft van hoge kwaliteit? Kies dan nu voor Drive-Now!

Rijschool Delft

Woont u niet in de omgeving van Zoetermeer dan kunt u het best op één van deze pagina’s kijken:
rijschool Zoetermeer
rijschool Den Haag
rijschool Gouda
rijschool Rijswijk