Bij theorieschool Drive-Now haal je na het volgen van een levendige theoriecursus je theorie-examen met 100% slagingskans in 1 dag voor slechts € 100,- inclusief het CBR examen.

Onze manier van lesgeven is heel wat anders dan je waarschijnlijk gewend bent, want dikke saaie theorie boeken en cd-roms laten we achterwege. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen.
We oefenen veel vragen met je en door allerlei ezelsbruggetjes zijn deze makkelijk te onthouden en op deze manier beheers je de verkeersregels op een leuke en makkelijke manier.

Voordat je het praktijkexamen aflegt, moet je het theorie-examen met succes hebben doorlopen. Wil jij ook goed voorbereid aan je theorie-examen beginnen?

Wij zorgen ervoor dat jij binnen 1 dag de examenstof goed beheerst en klaar bent voor het CBR examen.

Bij theorieopleiding Drive-Now geven wij u 100% slagingskans.

Door onze levendige en grappige manier van lesgeven en het vele herhalen is onze cursus ideaal voor iedereen. We bereiden je voor op het examen aan de hand van oefenvragen. We behandelen de vragen stuk voor stuk en vervolgens geven we je hier uitleg bij om er zeker van te zijn dat je het echt begrijpt.

Sinds 1 maart 2009 bestaat het examen uit drie onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Over al deze 3 onderdelen zullen vragen worden behandeld.

Je slaagt voor het examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoordt. Dit betekent dat je ruim meer dan de helft van de vragen goed moet hebben.

Wij gaan ervoor zorgen dat jij aan het einde van de dag je theorie-examen in je zak hebt! Bij ons kom je in de ochtend en krijg je de hele ochtend en middag examengericht les. Je raakt zo niet in de war van onnodige informatie, je hoeft niet in je eentje een saai boek uit je hoofd te leren, maar je leert wel hetgeen wat echt belangrijk is.

Wij doen ons uiterste best om jou je examen in één keer te laten halen!

De hele middag wordt jij op een grappige en unieke manier voorbereid op je theorie-examen. Dus heb jij moeite met het behalen van je Theorie examen of wil je zo snel mogelijk slagen? Schrijf je dan nu in bij Drive-Now en dan zullen wij ervoor zorgen dat je binnen 1 dag je auto theorie behaalt. Vanaf het moment dat je slaagt, is je theorie 1,5 jaar geldig.

Vereiste voor de theorie examen:
” Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort).”